topperbox

Topperbox

De TopperBox™ is het beste hotelbed. Ruim 20 jaar ervaring is verwerkt tot een uniek, comfortabel en veilig ontwerp. Het slaapsysteem voor de hotelier die meer dan alleen een bed ziet voor zijn gasten.

TopperBox™ is een uniek product. Het is een van de weinige slaapsystemen ter wereld die speciaal is ontworpen voor de toepassing in een luxe hotelomgeving. Daarnaast kunt u het systeem optimaal afstemmen op het ontwerp van de hotelkamer.

Sleeping beauty

Het TopperBox™ slaapsysteem is ontwikkeld om uw hotelgast een optimale slaapervaring te bieden. Iedere gast heeft zo zijn eigen voorkeuren als het gaat om slapen. In samenwerking met ons Experience panel hebben wij de afgelopen jaren feedback verzameld en uitgebreid getest. Al deze informatie is verwerkt in ons opnieuw verbeterde slaapsysteem TopperBox™ 2.1. We hebben daarom maar 1 vraag voor de hotelier: welke kleur?

best night ever

We bet you did’t know:

A person’s core body temperature drops to facilitate the onset of sleep. This means that artificial heat sources, such as electric blankets, can negatively affect a person’s quality of sleep.

What is your sleep position doing to you?
‘Holding a pillow’

Sleeping with a pillow will give you a better night’s rest. With the extra support for your spine, you will wake up with less pain.

het beste hotelbed