Hotelkamer concept

Hotelkamer Concept

Niet elke hotel manager, eigenaar of ontwikkelaar heeft de tijd om maanden te wachten op het ontwerp van een nieuwe hotelkamer. Ook wil niet elke investeerder een groot deel van zijn budget reserveren voor een interieur architect om met het juiste ontwerpvoorstel te komen. Daarom hebben onze designers drie verschillende kamers ontworpen voor drie verschillende budgetten, te weten: Classic Modern, Scandinavia en Contemporary.

Scandinavisch Design

U ontvangt, ongeacht voor welke stijl u kiest, een goed doordacht kamerplan met een Scandinavisch design. Op alle meubelen in dit concept  krijgt u twee jaar garantie. Onze ontwerpers hebben al een kleurenplan uitgewerkt voor de stoffen, gordijnen en vloerbedekking. Het enige dat u hoeft te doen is kiezen welk ontwerp het beste bij u en uw gasten past. Natuurlijk heeft u het laatste woord in de keuze van het ontwerp en de kleuren die het beste overeen komt het ontwerp van de rest van uw hotel en het imago dat u wilt uitstralen

Hospitality Solutions

Stoer, sober en chic

Kenmerkend voor stoer, sober en chic zijn de natuurlijke, klassieke materialen, die op een moderne manier worden toegepast. Dit levert een strakke maar allerminst kille vormgeving op. Het is een stijl die aansluiting zoekt bij het buitenleven met natuurlijke materialen, ingetogen kleuren en bescheiden decoraties.

Vertrouwde sfeer

Alles is erop gericht een sfeer te creëren die onmiddellijk vertrouwd is. Materialen die worden toegepast zijn onder meer massief hout, wol, zijde en leer met een reliëfdruk. De inrichting is sober en zakelijk door de combinatie van strakke meubels, verlichting en de kleuren zwart, bruin, aubergine en lichte pastels zoals: lila, zachtgroen en lichtblauw.

Optimized Room Layouts